Ha biztosra szeretnél menni és 100%-ban elnyerni a 4,5 millió Ft-os támogatást, akkor nézd meg ajánlatunkat!

Az elmúlt években a program résztvevőinek több, mint 30%-a bízott meg minket országosan. 100%-ban nyertük el megbízóink számára a teljes támogatást, amivel egyedülállók vagyunk a piacon.

0+
Ügyfeleink a programban
0+
Megírt üzleti tervek a programban
0%
Eredményességünk

Közös munkáinkkal kapcsolatosan csak annyit tudnék hozzáfűzni, hogy kommunikáció és segítőkészség terén csillagos ötös. Pozitív számomra, vállalkozásom segítése. Ez alatt azt értem, hogy hoztatok plusz vásárlásokat az üzletembe. Ezáltal nőtt a forgalmam is. Biztos vagyok abban, hogy ennek még  nincs vége. 🙂  Ha kérdésekkel kereslek fel titeket, pontos és gyors válaszokat szoktam kapni. Én csak ajánlani tudlak titeket több szempontból is, de talán amiatt a legjobban, hogy végig kíséritek az embert a projekt időszakon.

Ravasz Csaba, Cosmos Design Bútor

Az ügyek intézése rendkívül gyorsan és hatékonyan zajlik veletek. Biztonságban érzem a könyvelésemet nálatok. Bármilyen jellegű kérdésre kivétel nélkül szinte azonnal kielégítő vàlaszt kapok. Megnyugtató érzés, hogy olyan emberek támogatnak a vállalkozásom működésében, akik tényleg értenek ahhoz, amit csinálnak. Már több embernek is ajánlottalak titeket, és a későbbiekben is biztos, hogy ezt fogom tenni.

És tényleg ez a véleményem, hálás vagyok a munkátokért!:)

Vendég Réka, Littleone

Teljes mértékben meg voltam elégedve az eddigi közös munkával. Nagyon kevés ilyen segítőkész céggel találkoztam, mint ti, minden kérdésemre-kérésemre a vártnál hamarabb és korrekt érhető választ kaptam. Azt gondolom, hogy egy profi csapat vagytok, látszik hogy nem csak egy munkaként kezelitek az ügyfeleket, hanem egy hivatásként fogjátok fel, hogy segítsétek a vállalkozó szellemű fiatalokat. Örülök, hogy titeket választottalak és bátran ajánlom bárkinek a közös munkát veletek, mert a siker 100%!

Blahó Patrik

Ezt a programot INGYEN is végig lehet csinálni, ha nem okoz gondot a számodra

 • Egy komplett üzleti terv megírása, a program elvárásainak megfelelően

 • Egy olyan koncepció megtervezése, ami a valóságban tényleg kivitelezhető

 • Eredmény tervet, cash – flow tervet készíteni, ami számvitelileg helytálló

 • Kiválasztani a tevékenységednek leginkább megfelelő cég és adózási formát

 • Összeállítani egy komplett pályázati anyagot

 • Elvégezni a pályázati pénzek lehívását és elszámolását

 • Felkészülni az ellenőrzésekre

 • Elkészíteni a záró dokumentációkat

Amennyiben ezekben nem vagy tökéletesen biztos, úgy a következő problémákkal kerülhetsz szembe

 • Elutasításra kerül az üzleti terved és nem vehetsz részt a programban

 • A rengeteg adminisztráció miatt nem tudod tartani a határidőket

 • Megvalósíthatatlan lesz a terved, elakadsz a pályázatban

 • Több oldalas hiánypótlást kapsz, amit sokszor nagyon nehéz megoldani, így több százezres forrásvesztés történhet

 • Problémákba ütközöl a tételek elszámolásánál, amikre nem kapod meg a támogatást

 • Tapasztalat hiányában nehézkes a feladatok elvégzése, emiatt gyakori a programtól való elállás

 • A hiányos dokumentáció miatt nem fogsz megfelelni az ellenőrzéseken, ami akár pár százezres büntetést vonhat maga után

Az előző programban TÖBBSZÁZ induló nem tudta sikerrel venni az akadályokat, pedig megfelelő segítséggel már akár sikeres vállalkozók lehetnének…

Egy pályázat elnyerése során számtalan nehézséggel kell megküzdeni, ami sok időt, energiát és pénzt rabolhat el. Ügyfeleink sikerei érdekében a következőket szoktuk elkövetni…

 • Elkészítjük a tökéletes üzleti tervet

 • Segítünk a teljes tervezésben, megvizsgáljuk az aktuális körülményeidet és annak megfelelő ütemezést készítünk

 • Segítünk a cégalapításban, a szükséges dokumentumok beszerzésében, a megfelelő adózás kiválasztásban

 • Összeállítjuk a teljes pályázati anyagodat úgy, hogy 100%-osan megfeleljen az elvárásoknak és ne veszíts százezreket a hibás tételek miatt

 • Koordináljuk a támogatás lehívását, elszámolását, dokumentációját

 • Szükség esetén egyeztetünk a könyvelőddel, hogy a pályázat elvárásainak megfelelő dokumentumok készüljenek el

 • Folyamatos tájékoztatást nyújtunk a felmerülő kötelezettségeidről

 • Minden kapcsolódó adminisztratív tevékenységet elvégzünk

 • Felkészítünk a helyszíni ellenőrzésekre

 • A menet közben felmerülő problémákat megoldjuk

 • Megírjuk és beküldjük a fenntartási jelentéseket minden évben

Sikerre vállalkozunk!

Fiatal, kezdő, induló vállalkozásokra specializálódtunk. Nem csak a pályázatírásban nyújtunk segítésget, hanem hatalmas tapasztalattal rendelkezünk a vállalkozás indításban, amivel minden ügyfelünket támogatunk az első lépései megtételében.

Több száz vállalkozás indításában vettünk már részt és a Fiatalok Vállalkozóvá Válása programban már közel 300 vállalkozónak nyertük el a több millió Ft-os támogatást.

2 évre vállaljuk a teljes projekt menedzselését és támogatást nyújtunk a vállalkozásod első lépéseinek megtételénél. Mindenben segítünk, hogy sikeres vállalkozó lehess!

Mennyibe kerül 2 évre a teljes menedzsment?

2 ÉVES TELJES MENEDZSMNET

A csomag tartalma

Teljes ár

AKCIÓS ÁR

Tanácsadás a vállalkozás indításának kérdéseiről

10.000 Ft

INGYENES

A programba kerülés menedzselés (jelentkezés, regisztrációs folyamat koordinálása, ügyintézés)

10.000 Ft

INGYENES

A teljes üzleti terv elkészítés (garantáltan megfelel a pályázati elvárásoknak)

50.000 Ft

INGYENES

Támogatás a vállalkozás megalapításában

10.000 Ft

INGYENES

Árajánlatok begyűjtése (minden tételrő 3 független ajánlat)

30.000 Ft

INGYENES

Pályázat összeállítása, benyújtás, hiánypótlások kezelés

400.000 Ft

300.000 Ft

2 éves projektmenedzsment (támogatási kérelem benyújtása, elszámolások elvégzése, időközi lehívás beküldése, adminisztrációs feladatok ellátása, zárójelentés készítése, fenntartási jelentés készítése)

150.000 Ft

150.000 Ft

Szerződéskötési díj

15.000 Ft-tól

14.900 Ft

ÖSSZESEN

670.000 Ft

464.900 Ft

Ha megbízol minket, akkor csupán a 14.900 Ft-os szerződéskötési díjat kell előre megfizetned. A pályázatírást sikerdíj ellenében végzünk, tehát kizárólag akkor kell fizetned, ha nyert a pályázatod. Sőt, még azt is megvárjuk, hogy a támogatás beérkezzen a számládra.

Közel 300 pályázó bízott már meg minket a programban és minden megbízónk számára el is nyertük a támogatást. Ezzel a számmal piacvezetőkké váltunk.

Kiváló pályázatíró cég! Bátran ajánlom mindenkinek! Türelmük, segítőkészségük a mai világban is páratlan. Bármilyen kérdésem volt vagy problémám rögtön tudtak segíteni. Szintén ide tartozik a könyvelésem is. Ahhoz, hogy egy vállalkozás üzembiztosan működjön nélkülözhetetlen egy csapat, aki a háttérben ott áll mögötted! Az MnT Kft. nélkül nem sikerült volna ilyen jó pályázati eredményt elérni, hiszen a maximális összeget sikerült megnyerni. Ha van mögötted egy magabiztos csapat aki tudásával, rutinjával segít neked akkor szinte egész biztos vagyok benne hogy TE is sikeres vállalkozó lehetsz!

Kecskeméti Ádám

Teljes mértékben meg voltam elégedve az eddigi közös munkával. Nagyon kevés ilyen segítőkész céggel találkoztam, mint ti, minden kérdésemre-kérésemre a vártnál hamarabb és korrekt érhető választ kaptam. Azt gondolom, hogy egy profi csapat vagytok, látszik hogy nem csak egy munkaként kezelitek az ügyfeleket, hanem egy hivatásként fogjátok fel, hogy segítsétek a vállalkozó szellemű fiatalokat. Örülök, hogy titeket választottalak és bátran ajánlom bárkinek a közös munkát veletek, mert a siker 100%!

Blahó Patrik

Az Mnt Kft-vel a pályázathoz tartozó kötelező képzések során találkoztam először. Már az első előadás után rendkívül szimpatikusnak tartottam a fiatalos, de tapasztalt előadókat. A közös munkánk során minden kérdésemre és kérésemre segítőkészen álltak a rendelkezésemre. Fontos ügyfélként kezelnek a mai napig. Több száz ügyfél mellett mindig emlékeznek rám, a cégemre és a terveimre, melynek megfelelően mindig felhívják a figyelmemet az új lehetőségekre amik a vállalkozásom fejlődését szolgálják. Rendkívül sok tapasztalattal és élménnyel gazdagodtam nekik köszönhetően, csak ajánlani tudom a velük való kooperációt!

Tatai Endre

NÉHÁNY EXTRA ÉRV

Az eddigi statisztikák alapján a díjunk 1,5-2-szeresét veszítik el azok, akik a kellő szakértelem hiányában hibásan készítik el a pályázatukat.

Csak sikerdíjunk van, tehát előre neked csak a 14.900 Ft szerződéskötési díjat  kell fizetni, a pályázatírásért csak akkor kell megtérítened, ha az előleg megérkezett a számládra.

SŐT! NEM CSAK A PÁLYÁZATBAN SEGÍTÜNK!

Teljes cégcsoportot építettünk a fiatal, induló, kezdő vállalkozók segítésére. Számtalan megoldással segítjük ügyfeleinket. Egy többszáz fős vállalkozói közösség tagja lesz az, aki minket bíz meg. A vállalkozás minden területén támogatjuk tagjainkat tanácsadásokkal, mentorálással, rendezvényekkel, képzésekkel és rengeteg szolgáltatással, amit kifejezetten rájuk szabtunk.

GARANCIA

Ha nem nyert a pályázatod, nem is kell fizetned. Ha a pályázat benyújtásáig azt tapasztalod, hogy a munkák nem értékes, vagy ha nem leszel megelégedve velünk, akkor kötelezettség nélkül elválunk egymástól.

NINCS KOCKÁZAT

Hogyan tudok jelentkezni?

Ha szeretnél részt venni a programon és szeretnéd ebben ami segítségünket igénybe venni, akkor töltsd ki az alábbi űrlapot és mi felvesszük veled a kapcsolatot!