Pályázatírás

Az MnT Üzleti Tanácsadó Kft. kiemelt tevékenysége a pályázati lehetőségek felkutatása, pályázatírás és projektmenedzsment, magánszemélyek, vállalkozások, civil szervezetek, önkormányzatok számára. Célunk teljes körű projektmenedzsment szolgáltatás nyújtása a leendő megbízóink számára már az ötlet kidolgozásától, projektté alakításától kezdve a pályázati lehetőségek, források felkutatásán át a projektek eredményes megvalósításáig. Alapelvünk a minőségi szolgáltatás nyújtása, elérhető áron, a közös célok elérése érdekében.

A magyar gazdaság egyik legjelentősebb bevételi forrásait az Európai Uniós támogatások, pénzügyi források jelentik, ugyanakkor a potenciális ügyfelek jelentős része nincs tisztában, vagy későn értesül a pályázati lehetőségekről, illetve nem rendelkezik kellő tapasztalattal a projektek összeállításában és lebonyolításában.

Munkatársaink dolgoztak a civil, önkormányzati és állami szektorban egyaránt. Több mint 12 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk, emellett átfogó ismereteket szereztünk a pályázati rendszer általános lebonyolításában, amely alapján a kohéziós és regionális politika területén működő pályázati lehetőségek magas szintű, specializált tudását és kapcsolati rendszerét biztosítjuk ügyfeleink számára, akik legfőképp a gyors, minőségi és hatékony munkafolyamatainkból profitálhatnak. A mai magyar vállalkozások egyik legnagyobb problémáját a likviditási gondok jelentik. Cégünk a projektek megvalósításához szükséges pénzügyi erőforrások gyors és hatékony megszerzésével segíti partnereinket a mindennapi likviditási problémáik enyhítésében a projektek lebonyolítása során.

5 érv, hogy miért minket válassz

  • Mindenre van megoldás, mi ebben hiszünk. Megoldás orientáltak vagyunk.

  • Több mint 10 éves tapasztalatunk van Uniós és hazai pályázatok megírásában.

  •  Kialakított kapcsolatrendszerünkkel hatékonyan tudjuk segíteni az általunk menedzselt projekteket.

  • Leginkább sikerdíjért dolgozunk. Általában csak akkor kell fizetned, ha nyertél a pályázaton.

  • Komplex projektmenedzsment szolgáltatást nyújtunk. A lehető legtöbb mindent levesszük a válladról, ezzel időt és energiát takarítunk meg a számodra, amit arra fordíthatsz, amihez igazán értesz: a saját vállalkozásodra.

Amennyiben szeretnél egy már általad kiválasztott pályázaton részt venni, vagy csak szeretnél a vállalkozásodnak alkalmas pályázatot keresni, töltsd ki az alábbi űrlapot és felvesszük veled a kapcsolatot.