Aktuális pályázatok és pályázati kiírások

Magyar falu vállalkozás-újraindítási program

5.000 fő alatti településeken üzemelő mikro- és kisvállalkozások számára nyújtott 2-10 millió forint közötti vissza nem térítendő támogatás, 70%-os intenzitással.

Mennyi a támogatás mértéke?

  • 2-10 millió Ft, vissza nem térítendő pályázati lehetőség, 70%-os támogatási intenzitással

Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú hitelprogram

GINOP-8.3.5-18

A hitelprogram célja a mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése, illetve a modern termék- és szolgáltatásfejlesztési képességének megteremtése. A támogatott beruházásnak olyan fejlesztést kell eredményeznie, ami javítja a technológiai felkészültséget. A hitelprogramra olyan vállalatok jelentkezhetnek, amelyeknek beruházása pénzügyi szempontból életképes, jövedelemtermelő.

Kitűnő lehetőség a finanszírozási forrásokhoz nem, vagy nem megfelelő mértékében hozzájutó, vissza nem térítendő pályázatokból kiszoruló vállalkozásoknak, hiszen nagyon kedvező feltételekkel, visszatérítendő támogatást nyújt a 0%-os hitelkonstrukció, mely gyakorlatilag kamat- és költségmentes.

Mezőgazdasági kisüzemek fejlesztése
VP2-6.3.1-20

A mezőgazdasági kisüzemek támogatásának célja:

A pályázati felhívás fő célja a koronavírus-járvány gazdasági hatásainak mérséklése a vidéki térségekben működő mezőgazdasági kisüzemek fejlesztésének támogatásán keresztül. A támogatás a fejlődőképes, kisméretű gazdasággal rendelkező mezőgazdasági termelők jövedelemszerzését és gazdasági több lábon állását segíti.

Pályázók köre:

  • őstermelő,
  • egyéni vállalkozó,
  • szociális szövetkezet

A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása

 VINOP-1.2.1-21

Milyen tevékenységek támogathatóak?

-Technológiafejlesztés  – Infrastrukturális és ingatlan beruházás · Tanácsadási szolgáltatások igénybevétele · Képzési szolgáltatások igénybevétele · Üzleti felhőszolgáltatás igénybevétele · Megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazása · Projekt-előkészítés

Magyar Falu Program

Milyen tevékenységek támogathatóak?

1, Kisbolt nyitásának támogatása

2. Energiahatékonysági célú beruházási támogatás

3. Megújuló energia termeléséhez nyújtott beruházási támogatás

4. Hátrányos helyzetű munkavállaló felvételéhez bértámogatás formájában nyújtott támogatás

Foglalkoztatás ösztönzése célú Hitelprogram

GINOP-8.8.1-17

Hitelprogram célja

A Foglalkoztatás ösztönzése célú Hitelprogram (a továbbiakban: Hitelprogram) célja a finanszírozási forrásokhoz nem, vagy nem megfelelő mértékében hozzájutó, a foglalkoztatást ösztönző beruházásokat megvalósító vállalkozások, azaz vállalkozóvá váló munkanélküliek és inaktívak mikrovállalkozásai, valamint társadalmi célú Mikro-, Kis- és Középvállalkozások versenyképességének növelése a külső finanszírozáshoz való hozzáférésük javítása révén.

A Kölcsön kamata, díjak, jutalékok

  • Kamat 0% / év
  • Kezelési költség Nem kerül felszámításra.
  • Rendelkezésre tartási jutalék Nem kerül felszámításra.
  • Előtörlesztési díj Nem kerül felszámításra.
  • Szerződésmódosítás díja Nem kerül felszámításra.

Hitelkérelmek benyújtása
A Hitelprogram keretében 2017. június 30. és 2021. június 30. között lehet kölcsönkérelmet benyújtani.

Hátrányos helyzetű települések vállalkozásainak támogatása – GINOP-1.2.9-20

A felhívás célja a hátrányos helyzetű településeken működő vállalkozások fejlesztése, beruházásaik támogatása, valamint társadalmi-gazdasági potenciáljuk kibontakoztatása, ezzel a területi különbségek csökkentése, a térségi felzárkóztatás és a helyi gazdaság megerősítése.

Iratkozz fel pályázatfigyelő szolgáltatásunkra

Amennyiben szeretnél értesülni a számodra megfelelő, lehetséges pályázatokról, kattints a gombra, add meg adataidat, és folyamatosan fogunk téged értesíteni.